Over ons

Arriva Touring

Arriva Touring is dè aangewezen busvervoerder die alles tot in de puntjes voor u regelt als grootste touringcaronderneming in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Wij verhuren touringcars van een standaard tot zeer luxe uitvoering.

Met onze dienstverlening streven we naar een hoogwaardige kwaliteit en een maximum aan reiscomfort. De veiligheid van onze passagiers staat uiteraard boven alles. Niet voor niets zijn wij al jarenlang een Keurmerk Touringcaronderneming. Arriva Touring is tevens ISO- 9001 gecertificeerd en toegetreden tot het Greenfield (o.a. juiste naleving van het CAO).

Wij zullen er altijd alles aan doen om uw vervoerprobleem op te lossen! Wij worden gedreven door onze wil om u een Goede Reis te verzorgen. Wij vinden niets heerlijker dan u met onze dienstverlening te vervoeren.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. Met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Dokkum, Sint Nicolaasga, Eindhoven, Maastricht en Amsterdam kunnen we u op velen locaties van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor het huren van een touringcar/ bus voor bijvoorbeeld een school- of personeelsreis, evenementen of groepsvervoer. Onze touringcars hebben een capaciteit van 8 tot maximaal 81 personen. U heeft de mogelijkheid een bus te huren met of zonder catering.

Arriva & Deutsche Bahn

Arriva Touring als onderdeel van Arriva Nederland. Arriva Nederland is onderdeel van de Arriva Group. Arriva Group is het eigendom van Deutsche Bahn. Die internationale connectie maakt dat we veel kennis in huis hebben en snel kunnen schakelen om nieuwe ontwikkelingen toe te passen waar dat nuttig is. Het resultaat: zo min mogelijk lege bussen en treinen en goed aansluitende dienstregelingen.

De IC Bus waar, u via deze website een tickets voor koopt, wordt in samenwerking met DB uitgevoerd. U als reiziger ziet dit o.a. terug aan de chauffeurskleding en verloren en of gevonden voorwerpen.

Arriva in feiten

1.550 bussen –  147 treinen – 13 waterbussen – 60 touringcars – -600.000 reizen per dag – Ruim 6.000 medewerkers – 20 OV servicepunten – Klanttevredenheid 7,5 – Medewerkerstevredenheid 7,8  en Het hoofdkantoor in Heerenveen